Blogg om fritid, upplevelser, resor, träning och natur

Blogg om fritid, upplevelser, resor, träning och natur

Mysigt hotell i hjärtat av Södermalm

Vill du bo på ett otroligt mysigt och historiskt hotell på anrika Södermalm? Då kan jag rekommendera Långholmen hotell & konferens. Det fantastiska med detta hotell på Södermalm är att de har gjort om det gamla fängelset som låg där till ett hotell med riktigt mysig atmosfär och stora rum. Man kan inte alls tro att det har varit ett fängelse förut! Rummen är alltså gamla fängelseceller vilket gör detta hotell på Södermalm en absolut unik upplevelse.

Vill du äta god mat och dricka gott vin finns det en restaurang på hotellet med riktig god mat, för det mesta svensk husmanskost, vilket är en favorit hos mig. Man kan även boka vinprovning med mera.

Jag var på Långholmens hotell förra veckan och bodde där under en weekend med min flickvän. Det är smidigt att ta sig in till Södermalm, antingen med en kort promenad eller med buss. På Södermalm finns det mängder av sevärdheter och det är såklart en fördel att bo på ett hotell i Södermalm så att man enkelt kan ta sig tillbaka. Det är lite lugnare än city med, man får en god natts sömn utan att bli störd av ljud från trafik osv.

Det absolut bästa med att bo på ett hotell är självklart frukosten. På Långholmen hotell i Södermalm är det en storslagen frukostbuffé med allt som gör dig redo för en riktigt bra dag. Själv äter jag alltid en croissant, kaffe, massor av frukt och självklart rostat bröd. Ibland om jag orkar äter jag också gröt till.

Ska du till Stockholm? Då kan jag verkligen rekommendera detta hotell på Södermalm. Det är mysigt, har god mat, häftiga rum och är samtidigt prisvärt. Dessutom finns det mycket att göra runt om på hotellet. Kika här för mer information om det.

hotell Södermalm Långholmen hotell

Otroligt bra limousineservice i Stockholm

Min dotter ska gå balen imorgon ihop med sina vänner, och de har alla bestämt sig för att hyra en limousineservice i Stockholm. Det låter som en superbra idé tycker jag, för jag minns hur roligt jag hade när jag åkte limousine ihop med mitt kompisgäng när jag själv skulle gå balen själv när jag var ung.

De har alla hjälpt till att leta efter ett företag som erbjuder limousineservice i Stockholm och nu verkar det som att de har hittat ett bra och pålitligt företag med fina bilar till hands. De är så duktiga och driftiga min dotter och hennes vänner.

Jag kollade själv upp företaget och de erbjuder flera olika limousiner att välja mellan där flera av dem har en insida med lyxkänsla. Limousinerna har champagne- och whiskybar, stjärnor i taket och surroundljud bland annat. Företaget verkar även vara väldigt fokuserat på servicen vilket är toppen. Det var även prisvärda och trevliga människor som jobbar där. Vilket även det kan vara viktigt innan man väljer sin limousineservice.

Jag har även fått bilden av att chaufförerna på denna limousineservice i Stockholm är proffsiga och duktiga vilket får mig att känna mig trygg. Allt annat inför hennes bal är redan fixat. Vi har köpt en fantastiskt fin klänning till henne, ett par snygga klackar och bokat tid för att fixa hennes hår och smink.

Nu ser jag verkligen fram emot att se min dotter gå på röda mattan och ha lika kul som jag hade på min bal. Tänk att hon är så stor nu att hon ska gå på bal och ta studenten. Tiden går så fort och man önskar ibland att man kan vrida tillbaka klockan. Jag är så otroligt stolt över henne! Hoppas att hon och hennes vänner får en underbar kväll och blir nöjda med limousinen.

limousineservice Stockholm Crownlimo AB

En Utmärkt Upplevelse med en mäklare i Östersund

Idag tänkte jag dela med mig av en otroligt positiv upplevelse jag hade med en mäklare i Östersund från Ambition Fastighetsförmedling. Att hitta en pålitlig och kunnig mäklare kan vara en utmaning, men jag hade turen att samarbeta med Ambition Fastighetsförmedling och jag är mer än nöjd med resultatet.

Först och främst måste jag säga att mäklaren på Ambition Fastighetsförmedling i Östersund är oerhört professionell och kunnig inom sitt område. Under hela processen kände jag mig väl omhändertagen och trygg i hans händer.

Han visade ett stort engagemang för att förstå mina behov och önskemål och arbetade hårt för att hitta den perfekta fastigheten för mig. Ambition Fastighetsförmedling är en fastighetsbyrå i Östersund som verkligen sticker ut. Jag blev imponerad av hans noggranna arbete och förmåga att sätta sig in i mina önskemål och krav.

Han hade en djupgående kunskap om Östersunds bostadsmarknad och kunde ge mig värdefull information och rådgivning under hela processen. En sak som verkligen imponerade på mig var den personliga touchen som mäklaren på Ambition Fastighetsförmedling hade. Han lyssnade på mina önskemål och förstod vad jag letade efter.

Genom hans noggranna analys av mina behov kunde han snabbt hitta fastigheter som passade mina kriterier. Han sparade mig mycket tid och energi genom att inte visa mig objekt som inte var relevanta för mig. Jag måste också nämna att mäklaren på Ambition Fastighetsförmedling i Östersund var otroligt tillgänglig och lyhörd under hela processen. Han svarade snabbt på mina frågor och gav mig all den information jag behövde för att fatta välgrundade beslut. Det gav mig en enorm trygghet att veta att de fanns där för mig och att de verkligen brydde sig om mitt bästa intresse.

Sammanfattningsvis kan jag rekommendera Ambition Fastighetsförmedling i Östersund. Deras mäklare är professionell, kunnig och dedikerad till att ge sina kunder en utmärkt upplevelse. Genom sin expertis och personliga touch kan han hjälpa dig att hitta din drömfastighet i Östersund. Så om du letar efter en pålitlig mäklare och fastighetsbyrå i Östersund, tveka inte att kontakta Ambition Fastighetsförmedling – du kommer inte bli besviken!

mäklare Östersund Ambition fastighetsförmedling